Ελ

Ελ

En

Κράτηση Online

Όροι Χρήσης

Διαβάστε παρακάτω τους όρους χρήσης μας προκειμένου να βρείτε την απάντηση στο δικό σας ερώτημα. Αν αυτό που ψάχνετε δεν υπάρχει παρακάτω, μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΟΔΗΓΟΥ

-Οι πελάτες πρέπει να είναι άνω των 23 ετών και να είναι κάτοχος πιστωτικής κάρτας ή. Επίσης απαιτείται άδεια οδήγησης σε ισχύ για τουλάχιστον ένα έτος. Απαιτείται άδεια οδήγησης σε ισχύ για τουλάχιστον τρία χρόνια.

-Η άδεια οδήγησης μπορεί να εκδοθεί από την Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή Ένωση ή ο οδηγός μπορεί να είναι κάτοχος έγκυρης Διεθνούς Άδειας Οδήγησης (IDP). Για πολίτες εκτός ΕΕ απαιτείται Διεθνής Άδεια Οδήγησης (IDP)

Ο οδηγός πρέπει να έχει έγκυρη πιστωτική κάρτα στο όνομά του.

 

ΓΕΣ

Για να ολοκληρώσει μια ηλεκτρονική κράτηση μέσω του www.naxosway,gr ο πελάτης πρέπει να έχει έγκυρη Πιστωτική κάρτα. Εάν η κράτηση ακυρωθεί εκτός των προκαθορισμένων χρονικών ορίων ή εάν ο πελάτης δεν παραλάβει το όχημα την προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρα παραλαβής, η NaxosWay διατηρεί το δικαίωμα να χρεώσει την κάρτα με χρέωση σύμφωνα με την πολιτική ακύρωσης.

Για να παραλάβετε το δεσμευμένο όχημα, ο κάτοχος της κάρτας πρέπει να παρουσιάσει την κάρτα με την οποία έγινε η κράτηση. Ο κάτοχος της κάρτας θα εμφανίζεται ως οδηγός στο συμφωνητικό ενοικίασης. Δεχόμαστε τις περισσότερες πιστωτικές κάρτες, συμπεριλαμβανομένων των Visa και MasterCard.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Το NaxosWay σάς επιτρέπει να κάνετε αλλαγές σε μια κράτηση online.

Οποιαδήποτε αλλαγή σε μια κράτηση θα υπολογιστεί εκ νέου με βάση τη διαθεσιμότητα και τις τιμές τη στιγμή που θα γίνει η αλλαγή. Αυτή μπορεί να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη από την αρχική τιμή.

Το όνομα του κύριου πελάτη, η τοποθεσία παραλαβής, ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας ή η ομάδα αυτοκινήτων σε μια κράτηση δεν μπορούν να αλλάξουν. Εάν θέλετε να αλλάξετε το όνομα του πελάτη ή την τοποθεσία παραλαβής, τότε πρέπει να ακυρώσετε την κράτηση και να κάνετε νέα κράτηση.

 

ΠΡΟΩΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορούμε να δώσουμε επιστροφή χρημάτων εάν επιστρέψετε το όχημα νωρίτερα από την ημερομηνία και την ώρα επιστροφής της κράτησης.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Όλες οι κρατήσεις υπόκεινται σε διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε αυτοκίνητο της κατηγορίας που κάνατε κράτηση, θα προσπαθήσουμε να σας παρέχουμε αυτοκίνητο της επόμενης κατηγορίας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ

Ακυρώστε 7 ημέρες πριν την ημερομηνία παραλαβής παρακρατώντας το 50% του συνολικού ποσού της κράτησης

Ακυρώστε 6 ημέρες πριν την ημερομηνία παραλαβής παρακρατώντας το 100% του συνολικού ποσού της κράτησης

Ακυρώστε 14 ημέρες πριν την ημερομηνία παραλαβής παρακρατώντας το 35% του συνολικού ποσού της κράτησης

Μη εμφάνιση παρακράτηση 100% του συνολικού ποσού της κράτησης