Ελ

Ελ

En

Κράτηση Online

Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Διαβάστε παρακάτω κάποιες συχνές ερωτήσεις – απαντήσεις προκειμένου να βρείτε την απάντηση στο δικό σας ερώτημα. Αν αυτό που ψάχνετε δεν υπάρχει παρακάτω, μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας.

Αναφορικά με τον οδηγό

Προκειμένου ο οδηγός να μπορεί να ενοικιάσει ένα όχημα της Naxosway πρέπει:

 • Να είναι τουλάχιστον 23 ετών για τις κατηγορίες Α, B, J και V2. Για τις υπόλοιπες κατηγορίες οχημάτων πρέπει η ηλικία του να είναι άνω των 25 ετών.
 • Να είναι κάτοχος πιστωτικής κάρτας, αποδεκτής από την Naxosway, για την προέγκριση των ποσών που αφορούν την εγγύηση, την προκαταβολή και την εξόφληση του κόστους ενοικίασης (για μη προπληρωμένες κρατήσεις).
 • Να κατέχει άδεια οδήγησης τουλάχιστον επί 2 έτη . Η άδεια οδήγησής του να είναι Ελληνική, Ευρωπαϊκή (για τις χώρες της Ε.Ε.) Ή Διεθνής (για χώρες εκτός Ε.Ε.). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποδεκτή άδεια οδήγησης ανά χώρα, κάντε κλικ

Μόνο οι αναφερόμενοι στο μισθωτήριο συμβόλαιο ως οδηγοί επιτρέπεται να οδηγούν το αυτοκίνητο της Νaxosway.

Ναι, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον του ενός οδηγούς στο συμβόλαιο σας. Αυτό μπορεί να γίνει:

 • Είτε κατά τη διάρκεια της online κράτησης σας, επιλέξτε στο 3ο βήμα κράτησης (“Επιλογή extras”) την υπηρεσία Επιπλέον Οδηγός.
 • Είτε μέσω της υπηρεσίας Online Check-in, αφού έχετε κάνει κράτηση (Online ή τηλεφωνικά).
 • Είτε κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης του συμβολαίου σας, στο σημείο εξυπηρέτησης.
 • Είτε κατά τη διάρκεια της μίσθωσης, σε οποιοδήποτε σημείο εξυπηρέτησης Νaxosway.

Ο επιπλέον οδηγός θα πρέπει να πληρεί τις προϋποθέσεις ενοικίασης και να είναι κάτοχος ισχύουσας άδειας οδήγησης μαζί του την οποία και να επιδείξει πριν την μίσθωση του αυτοκινήτου.

Δωρεάν

Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου θα δεσμευθεί ποσό εγγύησης στην πιστωτική κάρτα του οδηγού το οποίο και θα επιστραφεί αυτούσιο στην λήξη της ενοικίασης, εφόσον δεν προκύψουν άλλες χρεώσεις. Η αποδέσμευση του ποσού μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 14 ημέρες ανάλογα με την εκδότρια τράπεζα της κάρτας. Το ποσό της εγγύησης διαφέρει ανά κατηγορία αυτοκινήτου. Αναλυτικότερα:

 • A, B, J, V2: €350
 • D, F, H, K, L, P, Q, W, M V3, V4: €500
 • E, EM, EE, N, R, T, U, Y: €750
 • V, G, YL, 1, 5, 8, 9: €1,250
 • YP, 3, 9L: €3,000

Αναφορικά με την χρήση του αυτοκινήτου

Όχι. Η ρυμούλκηση αποτελεί παράβαση των όρων της σύμβασης μίσθωσης και δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση.

Τα αυτοκίνητα της Naxosway, συμπεριλαμβανομένων και των τετρακίνητων, θα πρέπει να οδηγούνται μόνο σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους.

Yπάρχει μία περίοδος χάριτος 29 λεπτών. Μετά τη πάροδο των 29 λεπτών θα υπάρξει χρέωση μίας έξτρα ημέρας.

Σε περίπτωση επιστροφής του αυτοκινήτου νωρίτερα από την ημερομηνία που εμφανίζεται στην κράτηση δεν θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων.

Στην ατυχή περίπτωση μηχανικής βλάβης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την οδική βοήθεια στο τηλέφωνο 2285023514 / (24ωρη εξυπηρέτηση).

Θα πρέπει αμέσως να καλέσετε την αστυνομία και στη συνέχεια επικοινωνήστε με το υποκατάστημα της Naxosway.

Όχι, υπάρχουν εξαιρέσεις στις ζημιές που δεν καλύπτονται από καμία ασφαλιστική. Τέτοιες είναι οι ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, στους τροχούς και στα λάστιχα. Επίσης δεν καλύπτεστε για ζημιές που προκύπτουν σαν αποτέλεσμα οδήγησης σε ανώμαλο έδαφος, ρυμούλκηση άλλου οχήματος, μεταφορά εκρηκτικών, οδήγηση σε αγώνες κτλ.

Αναφορικά με την online κράτηση

Απλά συμπληρώστε τα στοιχεία που σας ζητάμε στο πεδίο «Κάντε Κράτηση», που θα βρείτε στην κεντρική σελίδα της Ιστοσελίδας. Αυτά είναι:

 • Το σημείο εξυπηρέτησης της Naxosway που θα παραλάβετε και παραδώσετε το αυτοκίνητο. Σε περίπτωση που το σημείο εξυπηρέτησης είναι διαφορετικός, επιλέξτε το πεδίο «Το όχημα θα επιστραφεί σε διαφορετικό σημείο».
 • Τις ημερομηνίες και ώρες παραλαβής και παράδοσης.
 • Τον τύπο αυτοκινήτου που θέλετε να ενοικιάσετε.

Όχι, η κράτηση γίνεται για συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτου, η οποία περιλαμβάνει διάφορα μοντέλα με παρόμοια χαρακτηριστικά. Μπορείτε να δηλώσετε την προτίμηση σας κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα θα σας εξυπηρετήσουμε

Δεκτές γίνονται οι κάρτες Visa, Mastercard

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της κράτησης σας, θα σας σταλεί επιβεβαίωση της κράτησης σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δηλώσατε κατά την κράτησης σας.

Στην περίπτωση που δεν εμφανιστείτε για την παραλαβή του μισθωμένου οχήματος την ημέρα και ώρα που δηλώσατε κατά την κράτηση σας χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, η Naxosway έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτηση σας μετά την πάροδο 29 λεπτών, χωρίς προηγούμενη γραπτή ειδοποίηση.

H επιβάρυνση είναι όλο το ποσό τις μίσθωσης

Όχι. Για την παραλαβή του αυτοκινήτου θα πρέπει ο κάτοχος της κάρτας με την οποία έγινε η κράτηση να είναι παρών, καθώς ο κάτοχος της κάρτας θα υπογράψει το συμβόλαιο ενοικίασης ως οδηγός.